palestinsk (?) pappa skyddar palestinskt barn

Tänk er att du är 11 år gamla. Du är på gården och sparkar boll med dina kamrater. Plötsligt kommer det fram ett barn på 7 år, barnet tar bollen och sparkar iväg den. Du ber barnet hämta bollen på grund utav att det var denne som sköt iväg den, barnet vägrar och börjar gråta. Du står tyst och stelt, likt sten. Varför gråter barnet? Du var inte elak på något sätt. Medan någon i umgänget springer iväg för att själv hämta bollen kommer det en man i 40 årsåldern och slår ner dig. Du ligger svag, med slutna ögon nere på marken. Hjälplös. Du kisar för att försöka få en bild utav vad det är som händer. Ännu ett slag. Du ligger nu ner ännu svagare, fortfarande med slutna ögon. Det snurrar i ditt 11 åriga huvud. Din kropp som väger drygt 35kg försöker att resa sig. Då kommer sparken, den landar rakt mellan dina ben. Tystnad. Ännu en spark. Nu i magen. 

Du ligger kvar men reser dig sedan snabbt och omedvetet upp, springer snabbt till ditt hus. Där ramlar du ihop i hallen för att redan vakna upp på akuten. Du är 11 år, har en sprucken läpp, ett brutet revben. Din syn är inte längre lika klar som förr. Vad gör jag här, vad hände? Du minns ingenting. Barnen på gården har berättat för dina föräldrar. De vet. De berättar. Du undrar varför din pappa inte slår ner barn som är elaka mot dig precis som dennes papa gjorde mot dig. Du är 11 år men du förstår. Hade du inte rest dig upp, hade dina föräldrar idag inte haft dig kvar.  



Är det ett sådant samhälle vi vill leva i? Ska inte barn bråka med barn? Pappor som slåss med 11åringar? Det är sådant jag blir så jävla förbannad över. Så förbannad att jag bara vill Ahsfgkjdkhlfjgtlfyh.


Kommentarer
Postat av: Aisha

sant sant! Håller med dig till 100%! Helt sjukt asså :S

Postat av: Enna

Detta hände i Borås. Min brors kompis blev utsatt. Förjävligt

2008-05-18 @ 18:31:39
URL: http://ludaa.blogg.se/
Postat av: ACPA

Befria Palestina!

2008-05-18 @ 23:37:37
URL: http://acpa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback