Ordning är till för idioter, vi genier behärskar även kaos

pam pam pam


Minns den här dagen så väl. Var så galet varmt! Till skillnad ifrån idag. Brr. Dessutom så behövde jag ingen väckarklocka idag, det skötte haglet som slog mot fönsterbrädan och åskan. Blir galen på vädret!

Your intelligence is measured by those around you; if you spend your days with idiots you seal your own fate.

Har haft min gamla mobil ett tag nu. 257 sms visade inkorgen. Direkta inblickar till dåtiden. De mesta kom väl från människor som jag knappt pratar med idag. Sjukt konstigt livet är ibland. Nästan alla som jag umgås med nu hatade jag från början. Men titta nu. Gilla gilla gilla. Vem kunde tro det? Jag skulle kunna skriva en riktigt lång lista på folk som jag var riktigt tajt med men som jag knappt pratar med idag. Folk jag själv valt att ta avstånd ifrån eller helt säga upp kontakten med. Bara sen detta års början.

Tänk vad mycket som kan hända på så kort tid? Sjukt. Så kommer det väl vara framöver med antar jag. Nya människor kommer in i ens liv medan andra försvinner..


Våga handla

När två länder är i krig vad är det man då behöver? Jo en medlare, en opartisk sådan. En som inte vart med från början eller tar parti . En som vill bådas bästa. Är det så med oss människor också? Krävs det att en total främling kommer in i våra liv och lägger sig i? Vissa människor vågar nog inte samla mod till sig och handla. Sedan blir det försent.. När det gått för lång tid tror man att det inte lönar sig längre. Egentligen är det aldrig försent! Det gäller bara att våga.