Dagen då jorden stod still

Jag är på bio. Vi bestämmer oss för att inta biosalongen efter ett besök på Ica. Strax efter att bioreklamen gått kommer vi på andra tankar, vi förstår att vi har valt fel film. Eftersom vi sitter längst in mot väggen, rad ett, och gången är spärrad måste vi hoppa över de resterande stolarna där det givetvis sitter folk. Vi hoppar och hoppar. Vi förargar massan och de skriker glåpord efter oss, ger oss blickar vassa som knivblad. Och vi hoppar och hoppar. Till slut har vi hoppat färdigt och slänger upp dörren med ordet exit ovanför. Kassan är underbemannad. Alla är upptagna. Vi får inte den hjälp vi behöver så vi går långsamt och ljudlöst, med svansarna dinglandes mellan våra ben, tillbaka till den fyllda biosalongen. Den förargade massan slänger popcorn på oss och vi skäms.

– egentligen satt vi kvar även efter det att vi insett att vi valt fel film

Klart man ska ut och festa järnet på juldagen


- men då måste man tänka på ett och annat efteråt

Sorry, I can't hear you over the sound of how AWESOME I am!

När man har festat såhär, fredag, lördag och söndag förstår man att man är 18.

And if all else fails I can always become a teacherTog den här bilden i somras på ingång till Sverige. Jag minns den exakta känslan, hur mycket jag längtade efter att komma tillbaka. Förväntningarna var höga och många. Det kändes bra. Det känns bra nu med, till och med bättre. Sex härliga månader kvar och sedan väntar något som inte är fullt så klart. Spännande!

idi gdje ti je mjesto, papa

En dag vaknar man och är inte en del av det hela längre. Man förstår förfan ingenting. Absolut ingenting.

Ingen Schulman direkt

Jag tror nog att jag har världens sämsta blogg. Värre än både kissies, blondinbellas och kenzas ihop. Jag uppdaterar sällan och när jag väl gör det slänger jag in lite serier eller någon värdelös text. Ändå kommer ni tillbaka. Jag skulle vilja säga att ni är dumma. Ni är allt bra dumma. Dumskallar.