Du tog orden ur min mun

image97

zasto zecevi imaju brkove a nemaju bradu

image91

image92

image93


image94

S som i blondinbella

Jag har ett tag följt Blondinbellas blogg och jag har dragit en slutsatts. Denna Isabella, stål kvinnan, har all sin kraft i käken. Ni vet precis som Akilles hade all sin kraft i hälen? varför har jag då dragit denna slutsatts? Jo, hon KNIPER ihop läpparna på varje kort jag hittills sett. Hon ger sitt yttersta för att försvara kraftkällan. Egentligen har jag inte tänkt på att det kan bero på att hon skäms över sin tandställning. Mest för att hon verkar såååååååååååå bäääääääääst. "Jag släppte just en ironi", bäst att öppna fönstret.


"Och jag tänker genast: Heter den här kvinnan verkligen Blondinbella eller är det ett så kallat "artistnamn"? Och i så fall: Vad händer om hon färgar håret mörkt? Tänk vad förvirrade de ska bli, alla hennes femtonåriga läsare. Då blir det ett jävla tjatter på skolgården under kvartsrasterna." A. Schulman


Är det här vem jag tror att det är?

image90

TURBO FOLK

A mish mash of oriental rhythms played  on cheap organs, heartbreaking lyrics usually sung by slutts called pevaljkas.

Patetiska svin, du förstår väl att det är en lögn

Besökskurvan är jämn. I fredags hade jag 2 besökare, i lördags 3 och idag bara en..... Men du kommer tillbaka hela tiden? Det kommer inga fler inlägg om Zlatan och Bimblena ju fler gånger du kikar.


Dagens

LÄNGE LEVE SRBIJA!!!!!!!!!!!!!! om En loska på era tre fingrar, ...

HAHAHAHAH varför alltså varför blir bosnier så svartsjuka? Herregud! Vad ska ni klaga över? Ceca är balkans drottning. ALLA i balkan ÄLSKAR ceca, men efter att hon skulle komma till Sverige så prega era föräldrar in massa dålig fakta så ni skulle tänka annorlunda. hade det inte varit för era föräldrar hade det varit 10 ggr mer bosnier och kollat på Ceca :) tråkigt men sant! Patetiska bosnier, ingen serb bryr sig när Dino merlin kommer eller när Halid beslic eller vad dom heter kom? För vi BRYR oss inte om er. Bara för serberna torttera er(tack) och ni kunde inte göra något, så ska ni tro att ni kan få Sverige att inte låta henne komma hit och sjunga. Herregud! Jag kan sätta mitt liv på att du älskade Ceca och hennes musik. Men dina föräldrar snackar. Serberna kommer alltid ha er under sin kontroll och det vet alla bosnier själva. Säger serber buuuu så hade ni sprungit. Hade Arkan levt än idag tror jag inte att ens bosnierna hade vågat ringa in och klaga på att ceca skulle uppträda i Malmö. Hoppas hon kommer igen och alla ni kan skicka in bloggar och visa era jävla känslor som ingen bryr sig om. Och jag hoppas ni också märkte de i och med dom lät henne uppträda :) Arkan's citat: Det är bättre att leva som ett lejon en dag än som en mask i 100 år ;) Känn er träffadE!!!

IP: 78.82.224.77Svar: Om idioti vorde ett brott skulle du få livstid. PUSS

Nije Laka za seljaka


image89Kolike protracismo dane
Lezeci, jeduci banane
Pa spadosmo na niske grane
Bez ljubavi
Ljubavi, ljubavi
Bez ljubaviI år vinner vi.