En farlig kombination

Man ska inte vänja sig vid folk. Alla försvinner till slut.


400 svenska riksdaler

och inte ens ett komplett band. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG.


stank som hänger kvar

"Jag är glad, men jag hoppades ändå på att hon skulle komma igår, menar då han dog har det varit svårt den dagen. Allt kanske kunde bli som innan" säger den mörka stämman i luren. Jag är tyst i några få sekunder, stammar fram något osammanhängande. Döden skrämmer mig ekar det i mitt huvud. Kan en "ny" människa ersätta en "gammal"? Rösten är klar men orden oformade, oslipade, ogenomtänkta.

 

Jag lyssnar efter de dova andetagen, tänker på att jag andas tungt, högt. Högt och tungt. Jag hinner inte ens tänka på att min andedräkt säkert tränger igenom luren. För det gör den väl bara i tecknade program? Men det är bra konstaterar vi, en dag före eller efter. Det är inte så noga. En "ny" människa kan inte ersätta en "gammal" konstaterar jag. Jag känner avståndet mellan oss, avståndet som uppkommer då vi pratar om det okända.

 

Då oslipade ord formas i munnen och tränger ut som skärande ljud befinner sig huvudet i röven och sedan luktar det skit. Vi lägger på men orden hänger kvar i luften och ljudet studsar mellan väggarna. Jag dröjer ytterligare en sekund och sedan känns det som ett slag i ansiktet, lukten träffar mig. Ursäkta, nu ska jag öppna ett fönster!


Fel datum

 Varför all denna hysteri kring snön som föll igår? Vi bor i norden, det är på detta sett det fungerar här. En dag går man i vinterjacka möjligtvis eskimådräkt för att nästa dag ha kjol.

Bijelo Dugme

Har hela dagen gått runt med ett stort, fånigt leende pga att jag i morses reda på att legenderna kommer till göteborg den 26 maj. JAG ÄR SÅ GLAD OCH JAG KAN INTE VÄNTA! Äntligen något bra som är värdigt min uppmärksammhet. Hoppas bara inte att jag dör av glädjen.

Cola

Vad hände egentligen under kriget i BiH?.. Var Zdravko Colic även då den tvättäkta Sarajlija som han påstår sig vara nu? Kan man gå på hans konsert med rent samvete? Jag förstår ingenting.  

image51   image54Nya albumet "Zavicaj" är suveränt.

Moja je kuca na prodaju
ovdje me ljudi ne poznaju
srce mi kaze sve daj
nije ti to zavicaj

Sjecanje na tebe dolazi
tvoja me suza pronalazi
reci mi ?dodji? i kraj
vrati me u zavicaj


nån' ?

ima zlatan lancic oko vrata dva mobitel aparata kola bisna al' mu narav malko tisna

severina02severina01

Aprilili

Jag har alltid varit riktigt dålig på att lura människor. Däremot har jag jävligt lätt för att bli lurad utav människor. Naviv är ett ord som stämmer bra in på mig. Idag har jag fått lida. Den som uppfann denna dag .. den .. esch

- Har nog aldrig sysslat med telefonförsäljning.