Så jävla konstigt, egentligen

Varför är Grön en kylig färg medan röd uppfattas som het? Tanken slog mig när jag skulle köpa tuggummin. De gröna ger en oftast en slags nyskänsla medan de röda gör att det blir hett om tungan, skulle vi uppfatta färgerna som kylig respektive het om de inte vore för att tuggummi företagen framställt de så?


Ingen hund som springer efter, lär dig

Jag hatar när människor omvandlar saker till något de själva vill. Man bestämmer något, sedan hör man "men du sa sådär så jag tog det såhär". Rätt svårt att fråga eller hur? Måste skaffa nya kompisar. 

Dagens ironi

image81jag har en kompis som heter *ERROR*, hon är sådär oskuldsfull och ursöt, precis så som en kille vill ha sin tjej. Men idag så överraskade hon mig. Hon berättade vad hon tänder på. Gissa om jag blev fundersam?

igra rock n roll cela jugoslavija

image78

dagens humör

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSACFSCBVHDKJLGTKNMÖYLÖOGFNBDVNEJ.

min gammla kärlek


Den där Bert

Bert Karlsson. Låter inte det som en sjukdom? Något som kliar i röven på en, en böld? Eller kanske ett utslag på könet...

Gulleplutten Kjærsgaard

image77Jag tänkte skrvia lite äcklig skit om Pia Kjærsgaard men så fick jag syn på en bild. Alla vi vet att en bild säger mer än tusen ord, (även om orden kommer ifrån mig). Så förstod jag, att  vi har fel! Hon är ju ur gullig. Visst är hon söt, Pia? Gull unge! Tror att jag önskar mig henne ijulklapp, dock mer avklädd.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1098279.ab
Alltid har jag tyckt om möten,då jag inte närvarat givetvis

Möte på jobbet idag. Känns lagom mysigt. Förra varade i 4 minuter. Lovar att ta tid denna gången med!


Tankar som rörde sig i Fredriks (ägg) huvud som liten

image74

Det här är Fredrik Reinfeldts skolfoto ifrån årskurs nio. Ser ni blicken? Ser ni blicken och vad den står för? "Ni ska få tillbaks era kräk, ni ska få tillbaks efter alla dessa år av terror! Skallighet är ärftligt har jag sagt men ni har inte brytt er, era jävla robotar. Förstår ni inte att jag har känslor precis som vilken annan människa som helst? Era jävla as. EN dag ... vänta bara... och jag kan inte rå för att mitt huvud är mer äggformat än ditt"  Och den absurda pannan, ser ni vad den absurda pannan vill säga? "Jag har vart spänd hela mitt liv, jag har fått sova med skena pga. Att jag slipar ner mina tänder om kvällen vilket resulterar till dödlig huvudverk.. Det låter som en äggklocka härinne." Munnen är sorgsen den med, men vad vill den säga oss? "Mest av allt vill jag säg att jag är hungrig, och en dag era jävla as skall jag äta er levande, vad sägs om år 2006?"Tack Reinfeld för att du vill dela med dig utav dina enormt intressanta tankar. Puss


Jag och Dinchy vet inte riktigt när vi ska lägga oss

Dina säger: ee stavila sam novi rok trajanja za krpe
enNa. säger: tj?
Dina säger: 2.
Dina säger: i odma krpe
enNa. säger: 2?
enNa. säger: jedno pitanje,
enNa. säger: jesil ti normalna?
Dina säger: yääs
Dina säger: nije uredu jel?
Dina säger: mozes imati pauzu petnest minuta za jest /nije problem

5 min efter inlägget

Dina säger: ostavila sam comment
Dina säger: vidila sam da sam stavla fel na ucestovanje
Dina säger: ali ko ga kara aje buraze?
enNa. säger: vazno je da si genijalno tacno napisala

Djole isti si moj deda, volim te

Hur kan någon så god, fin, bra, prima lysande, vacker, utmärkt, förstaklassig, skicklig, duktig, konstfull, ljuvlig, bäst, enastående, glänsande, mästerlig, blixtrande, förträfflig, konstfärdig, stilfull, briljant, ypperlig, unik, makalös, ojämförlig, oöverträffbar, oefterhärmlig, strålande, duktig och kunnig skapa något så smaklöst, dåligt, fult, uselt, odugligt, inkompetent och nämnde jag fult smaklöst, dåligt, odugligt och inkompetent?

image70 image71

kanske beror de på hennes uräckliga namn? Jovana. usch usch usch.


No haleluja moment

kamrater!

Detta är seriöst! Jag gillar verkligen er, verkligen verkligen. Dessutom så trodde jag att fler utav er gillade mig, och ville hjälpa mig då jag vädjade. Men ack så fel man kan ha. Trots att en hjälpsam människa svarade har ingenting löst sig. JAG FÖRSTÅR FORTFARANDE INTE HUR MAN SÄTTER UT EN BILD TEX. TILL VÄNSTER OCH SÅ HAR MAN TEXTEN ALLDELES BREDVID TILL HÖGER. Jag är ovetande, fortfarande. Så gör inte äkta vänner! Inte bara det, så gör inte äkta människor. Äkta människor gör inte så. Era jävla robotar, jag hatar er och you ow me big time.


 


dessutom så kom jag på en sak till som jag undrar över, HUR GÖR MAN BLOGG-BILDEN STÖRRE (skriver med caps så kanske jag får mer hjälp)?


Tänker inte skriva fler inlägg innan någon svarat på frågan i inlägget nedanför detta

Van Gogh har ett så gulligt uttal på sina 'r', känns myspys att lyssna på honom.

I've got a heart full of pride

image68ok, jag är inte så händig som jag ser ut. så here it goes; HUR SÄTTER MAN UT TEXT BREVID BILDEN?! jag vädjar till er, kära kära läsare .....

ETNA

27/10 Åhlenshuset här i Borås. (smygreklam)

Mitt första ordningsbetyg någonsin, fick jag idag

Fick lova att jag skulle ta hem det och visa det för föräldrarna, "klart jag gör det" sa jag "på heder och samvete". Läraren garvade åt mitt fjolliga beteende. "Men om det stått -bör förbättras- skulle jag inte lovat någonting, nu däremot ska jag rama in det". Strejk stod det på schemat, strejk emot alla dessa galenskaper de vuxna skapat. Tror de att vi är djur? Ska vårat beteende bedömas utav någon, av vem? Är det rättvist frågade sig alla. Samtidigt satt jag och hade utvecklingssamtal, och jag fick det fastställt. Im too good. Funderar på om jag borde baka muffins, som pricken över i då mamma kommer hem.


Idag målade jag naglarna rosa

Morgan heter min retorik lärare. Han är en sådan där människa som, enligt mig, skulle kunna bli raketforskare eller läkare. Man skulle sitta där och slå upp hans namn på Aftonbladets plus sidor, se att hans årslön är högre en ens egna livs-inkomster. Nu kan man inte göra det eftersom han är en simpel retoriklärare. Egentligen är detta helt oväsentligt, men jag vill att ni ska veta det. All' ära till Morgan, om fler lärare var som han skulle inte ordningsbetyg behöva införas, skolan skulle vara en roligare plats att komma till!