Mer skratt och leenden åt folket

Det finns nog inget bättre än ett gott skratt. Ett högt oändligt, ärligt skratt. Jag älskar glada människor, de får mig glad! En annan mysig sak är när man ringer till någon och man hör personens lycka, leendet smittar av sig till en själv trots att man inte ser att personen i fråga ler.

Jag blir glad när jag lyssnar på CJ, skönt och avslappnande. Mysigt band  som får mig att le och minnas massa saker. Gillar inte ni också det? När man hör någon låt från barndomen och minns massa trevliga saker. Detta är nog rätt skumt men låten "svijet je lopta sarena" förknippar jag med då jag ramlade från klätterställningen, när jag var ca. 8år, (3m) rakt ner på huvudet. Lite lätt hjärnskakning, blod överallt, sen mins jag inte så mycket mer än att pappa hade på just den låten, och att jag höll i en påse innehällandes isbitar. Men leendet var det inget fel på, från öra till öra ..

Meni si drag


 


Kära du

Vet ni vad jag gillar riktigt mycket? Jag gillar när jag äger folk tillräckligt mycket för att de ska flippa ut och börja kalla mig idiot. Det är skrattretande att vissa människor inte kan upprätthålla det lugna, de flippar ut helt.

Zivot je Balasevic

balasevic


nezna nitko k'o Legenda.
 
To nisu krivci primitivci
sto su pokupili mast
korov nikne digod stigne,
ma svaka njima cast

Krivi ste VI

En loska på era tre fingrar, för att visa min respekt, del 2

"Omstridd konsert blev folkfest" löd gårdagens rubrik  i sydsvenskan angående Svetlana Ceca Raznatovic's konsert i den baltiska hallen i Malmö. Folkfest för vem? Om Hitler fortfarande vart vid liv och valt att komma till Sverige för att läsa upp lite random propaganda, oj,  tänk er vilken glädje för alla Sveriges nazister.

Det här var en folkfest för serber, idolen Arkans änka var på besök. Kvinnan Arkan knullat varje natt innan han långsamt somnat in för att nästa dag stiga upp full av energi, stiga upp och döda oskyldiga muslimer.
Det roligaste är ändå att flera bosnier jag känner vart mer upprörda än jag, och jag är upprörd. Men ingen har demonstrerat utanför konserthallen. Ingen. konstigt men rätt förståndligt. Detta väljer man att förtydliga i texten där det står;

"Beskedet om att Ceca skulle spela i Malmö väckte en del protester eftersom hon är änka till Zeljko "Arkan" Raznatovic som ledde den paramilitäriska styrkan Tigrarna under kriget i Jugoslavien på 90-talet. Men det fanns inte några som protesterade utanför konserthallen. "


Nej vi demonstrerar inte, och vet ni varför? Därför att ingen bryr sig. Vi har gjort vårat, vi har skrivit på protestlistor, vi har pratat med migrationsverket, vi har skrivit ner våra känslor på bloggar och i tidningar. Hon var här. Ja, trots allt detta kom hon hit. En demonstration utanför känns rätt meningslös, stå där och frysa medan Arkanlåtar hörs så att det ekar. Så att de kan skratta åt oss. Håna oss. Nej tack.

Man väljer även att kalla horan för Balkans madonna, man bortser då ifrån andra stora kvinnliga artister såsom Lepa brena och Hanka Paldum. Skamfullt. Detta var nog den dåligaste artikel jag läst på länge, och jag har läst många. Följer 8 tidningar, REGELBUNDET!

 Omstridd konsert blev bevis på bosniers lilla värde, omstridd konsert blev bevis på Sveriges öppna armar; gör vad du vill, när du vill, hur du vill efteråt tar vi emot dig. Omstridd konsert hölls av hora, omstridd konsert blev folkfest för äckliga nationalistiska cetniks.

Serber känn er stolta, nu har ni er chans.

no smoking

Moje dobro dvoriste, evo mene kraj tebe
kao dijete poslije bajke, k'o u zagrljaju majke
ljubavi najvrelije, miris razdlije
sve je bilo tu u mom dvoristu

Da ti kazem da te trebam, da ti kazes da se ne dam
da mi vratis one dane i da proslost plane
kad sam vjerov'o u cuda i kad sam im'o muda
da idem do kraja

Al' ja sam htio nesto vece, vijenac slave, slajpek srece
da mnogo toga ceka me s druge strane ulice
al' zivot proda dobar laznjak, kasno shvatis da je kvarnjak
da dzaba cekas povratnu u igri gdje svi padaju

Ref.
Jer tu sve nestaje i tu sve prestaje
sve teske rijeci, sve politike
i kada prodje sve, evo mene kraj tebe
i sve bi dao za jednu tekmu na male
moje dobro, dobro dvoriste

Moji dobri drugovi, svi kosevski duhovi
u jutrima od sjete, duz cijele planete
mislili smo svuda stici, a nismo trebali ni ici
jer sve je vazda bilo tu, u nasem dobrom dvoristu

Ref.

Moje dobro dvoriste, evo mene kraj tebe
da mi vratis one dane i da proslost plane
kad sam vjerov'o u cuda i kad sam im'o muda
da idem do kraja
       
                                    

Legende dolaze medu pingvine

colic
vojcic


bebek  islamovic

sockerdropp tack, möjligtvis en pigilin?

Jag har nog inte varit sugen på vanligt vatten. Någonsin. Alltid är det kolsyrat, loka med hallonsmak gillar jag. Eller naturell men med bubblor. Nu har jag legat på sjukhus i tre dagar. Ingen mat får jag, det är sockerdropp som gäller. Doktorn sa att det var en böld i halsen som krävde operation, nu påstår de att det är körtelfeber. Körtelfeber? Fan jag har inte tid.

Jag känner en kille som körtelfebrat (?) För något år sen. Satan vad trött han var. Jag har inte tid att vara trött, nej jag har inte tid. Ingen jävla tid. Nu ska jag stressa fram välmåendet.

Stress är jag bra på, speciellt när jag är törstig

(
http://netdoktor.passagen.se/default.ns?lngItemID=3379)

En loska på era tre fingrar, för att visa min respekt

Nu kommer hon till Malmö, den serbiska krigsförbrytaren Arkans hora. Svetlana Ceca Raznatovic. Hon ska uppträda i den baltiska hallen, hon skall sjunga sånger som hyllar Djävulen han själv, hon skall uppmuntra sina landsmän till tre fingrar upp i luften. Hon skall uppmuntra dem till hat, förakt, förbannelse och en rad äckliga adjektiv därtill, men mest av allt lycka; titta hit, vi fick som vi ville. Bland allt detta, som får mig att kräkas, hör man sina egna landsmän, bosniers, stolthet.

De har ordnat biljetter, de skall dit och supa sig fulla, dansa loss som andra väljer att kalla det. Har ni glömt varför vi befinner oss i Sverige? Krig era förrädare, krig. Ett krig som pågick öppet i flera år, ett krig som påstås vara avslutat men fortfarande pågår det, där i vårat fosterland, slutet för ögonen men det känns, bland våra mostrar, farmödrar, kusiner och förbrödrar. Vapen är inte längre inblandade nu är orden som starkast, det vet ni kad vam opsuju bosansku mater.  


För att citera Bosna-express: ”Var inte en av de följande rösterna till sångerskan som säger att hon aldrig skulle ta ton om hon visste att det var Bosnier som lyssnade” 

Tänk er för innan ni går dit, denna gången gäller inte sup, dans och strul. Denna gång ser vi bort om detta, vi ser längre än så, denna gång är det vi mot dem. Detta vet vi lika säkert som att jorden är rund. Tänk er för landsmän, innan ni kliver in i den baltiska hallen. Tänk er för innan ni sjunger med i låtarna där hon hyllar Djävulen, Arkan.  


Och tänker ni er inte för, kära landsmän kan ni glömma bråk och uppståndelse. Ni är på deras territorium, där är fingrar tillåtna. I neka boli dok vas i vase majke psuju.

Värst av allt är nog genren, turbo-folk. Jag skäms för er!


tuzna je nasa ulica odkada nisi tu

Jag hatar folk som flyr, gör inte du också det? Jag hatar folk som stänger ute mig när det uppstår villervalla mellan oss. Jag hatar egentligen mycket och många, folk har för många brister. Jag har egentligen bara en. Jag är jagisk. Är det därför alla gör såhär, är det därför alla ger sig iväg tillslut, är det därför ingen finns kvar? Är det därför? Jag är så trött på tvåsidiga människor, jag känner ett par. Rättare sagt två för mycket. Hatar dessa människor men de klänger sig fast vid mig, likt iglar. De suger ut allt som går och sedan vrider de om min kropp, liksom trycker den mot asfalten. Lämnar det som finns kvar till ohyran.

Men de kommer tillbaka så fort jag blir hel.

Varför uppstår det villervalla egentligen. Jag är välkänd för min klarspråkighet, för min uppriktighet. Rå uppriktighet. Därför anser jag att det inte kan vara mitt fel, jag gör merendels rätt. Och varför flyr folk egentligen, är det inte lättare att ta tag i saker? Trots om saken är på gatan, skrikande, gråtande. Utåt aggressiv och arg, olycklig. Ta tag i det då, istället för att tala bakom en mask, orubblig likt stål, som om ingenting hänt! Ta tag i det då, på gatan då jag ropar som en dåre, då jag framställer mig själv som idioten. Ta tag i det då, snälla.

Snubblar över mina egna fötter vare sig jag springer eller går,
jag snubblar igen. Igen, igen och igen.


Du tog inte tag i det. Nej. Nu är det försent, jag är död för dig. För du vet hur det är, ibland måste du slåss för det förflutna om du vill konstruera framtiden. Du måste ge för att få, ta tag i det, säga någonting för att rädda den du älskar när du ser den stå på huk, nedböjd. Du slogs inte för mig, du gav inte, du sa ingenting.

Jag slogs min hjälte, jag gav, jag sa allt. Där på gatan. Och nu får du ångra det du inte sa,
det som kunde ha räddat mig
.

Part 2

<3"ovo nije samo zika, ovo je nesto vise; filozofija, mudrost, nacin zivota. "

PISTOLJI I RUZE,

Yesterday... there was so many things I was never told,
Now that I'm starting to learn, I feel I'm growing old,

'Cause yesterday's got nothing for me,
Old pictures that I'll always see,
Time just fades the pages in my book of memories,

Prayers in my pocket, and no hand in destiny,
I'll keep on moving along with no time to plant my feet,

'Cause yesterday's got nothing for me,
Old pictures that I'll always see,
Some things could be better if we'd all just let them be,

Oooh yesterday has got nothing for me,
Yesterday... oooh has got nothing for me,
Got nothing for me,

(Guitar Solo)

Yesterday... there was so many things I was never shown,
Suddenly this time I found, I'm on the streets and I'm all alone,

Yesterday's got nothing for me,
Old pictures that I'll always see,
I ain't got time, to reminisce old novelties,

Oooh yesterday has got nothing for me,
Yesterday... oooh has got nothing for me,
Yesterday has got nothing for me,
Yesterday,

Yesterday...,
back to top

För så är det.

Valentino

Alla hjärtans dag idag och jag känner ingen sorg. Ingen sorg alls. Sitter hemma med ögoninflammation, täppt näsa, hals ont, allmänt handikappad och förstånds cp-skadad. Men jag har kompisar, tack gud!

Så skulle det ha kunna låtit imorse men det gjorde det inte, vaknade istället runt fyra (dvs; 04.00) snorade som en gris, drack vatten och svor som faen, så som elaka flickor gör. bad Girls som Bert Karlsson skulle ha sagt. Alla hjärtans dag och jag är sjuk som en säls urinblåsa (?) Fasiken vad livet är surt. SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORG! 


Födelsedagsbarnet 10/02

Idag fyller jag år. Jävlar vad nice! Happy happy to me ..

fan vad coolt


JA BI HTJELA DA VLADAM

Tycker ni inte att det är jävligt kul att få höra av en person som är jävligt uppskattad av många  att den ser dig som en ledare? Jag tycker att det är helt underbart, desto fler som inser det desto bättre. Se upp Fredrik, på lördag fyller jag år och då är det inte långt kvar till nästa "sign up for Swedens leader".. fast egentligen skulle jag då införa diktatur. mwahahmoc pocinje negdje iza debeli vrata ..


Part 1

                  '     


Burns och Homer i ett -> JAG

Burns: I suggest you leave immediately
Homer: Or what? You'll release the dogs or the bees?
Or the dogs with bees in their mouths and when they bark they shoot bees at you?


X antal dagar försenat inlägg

3 februari år 2007.

Fan vad coolt, nytt år. är rätt sen med mitt nyårsinlägg, tanken var inte heller att det skulle komma något; men jag har upplevt ett stör moment. Folks nyårslöften ..

" Och i år skall jag; sluta äta fet mat, börja träna, gå ner X antal KG, jag skall bli en religiös människa som ber till gud innan varje måltid (osvosv), jag skall anstränga mig i skolan, och vara duktig i hemmet.. dessutom skall jag vara mindre arrogant  "

Och då slutet av året närmar sig sitter man där, Arrogantare, fetare .. Och Gud vem är det?


- fan människor kan ni inte ange roligare löften (som dessutom är enklare
att hålla under HELA årets gång)? Kom med några exempel;

ex nr1: Ett leende kostar mig ingenting.
ex nr2: En hälsning kostar ingen något.
ex nr3: Komplimanger gillar alla.. (dock inte i överflöd)

Fast jag vet inte .. dessa tre exempel är jag ingen bra försöksperson för. Jag är för elak helt enkelt.

(slår vad om att jag kommer få massor med dum reklam under detta inlägg, "gud älskar dig osv")

Rebell

Blogg är så 2006, och därför är jag här. 
                                                                                                                                                  HEJ!